Back to homepage

Srednja tehnička škola “Mileva Marić” – Titel

milevamarictitelAdresa: Glavna 7, Titel
Telefon: 021/860-189
Website: 
www.stsmmarictitel.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja tehnička škola ”Mileva Marić” u Titelu je kroz svoju istoriju više puta menjala ime kao i oblasti za koje su se obučavali učenici, a današnji naziv dobila 1995. godine.

Školski prostor obuhvata 33 ara i 96 m2 zemljišta. U zgradi koja je sagrađena još davne 1703. godine nalazi se 13 kabineta, 2 učionice opšte namene, dva kabineta za informatiku sa umreženim računarima, tri radionice za izvođenje praktične nastave, kao i kuhinja takođe namenjena praktičnoj nastavi, biblioteka, kotlarnica, pomoćne prostorije…

Budući učenici biraju jedan trogodišnji ili četvorogodišnji smer iz tri područja rada: ekonomija, pravo i administracija, trgovina, ugostiteljstvo i turizam i mašinstvo i obrada metala.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Srednja tehnička škola "Mileva Marić" - Titel

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

BODOVI ZA UPIS 2020/2021 - Srednja tehnička škola "Mileva Marić" - Titel

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Automehaničar  15  
 Turističko-hotelijerski tehničar  30  —
 Ekonomski tehničar  30  —
 Mehaničar grejne i rashladne tehnike  15  —
 Kuvar  15   
 Konobar  15  

KONKURSI OD PRETHODNIH GODINA - Srednja tehnička škola "Mileva Marić" - Titel

Bodovi za upis - Konkurs 2019/2020

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Automehaničar  15  33.59
 Turističko-hotelijerski tehničar  30  51.03
 Ekonomski tehničar  30  53.57
 Mehaničar grejne i rashladne tehnike  15  41.66
 Kuvar  15   43.28
 Konobar  15  39.69

Bodovi za upis - Konkurs 2018/2019

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Automehaničar  15  34.12
 Turističko-hotelijerski tehničar  30  53.56
 Ekonomski tehničar  30  53.41
 Mehaničar grejne i rashladne tehnike  15  41.38
 Kuvar  15   46.90
 Konobar  15  33.67

Bodovi za upis - Konkurs 2017/2018

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Automehaničar  15  38.11
 Turistički tehničar  30  50.61
 Ekonomski tehničar  30  50.32
 Mehaničar grejne i rashladne tehnike  15  41.69
 Kuvar  15   54.19
 Konobar  15  39.65

Bodovi za upis - Konkurs 2016/2017

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Automehaničar  15  38.00
 Turistički tehničar  30  54.37
 Ekonomski tehničar  30  50.24
 Mehaničar grejne i rashladne tehnike  15  38.28
 Kuvar  15  48.93
 Konobar  15  38.57

Bodovi za upis - Konkurs 2015/2016

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Automehaničar  15  40.57
 Turistički tehničar  30  42.89
 Ekonomski tehničar  30  49.95
 Mehaničar grejne i rashladne tehnike  15  46.93
 Kuvar  15  46.13
 Konobar  15  45.57

Bodovi za upis - Konkurs 2014/2015

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Automehaničar  15  38.28
 Turistički tehničar  30  44.72
 Ekonomski tehničar  60  54.44
 Mehaničar grejne i rashladne tehnike  15  38.16
 Kuvar  15  37.48
 Konobar  15  35.16

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga