Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Jelena Majstorović” – Zaječar

skolebezslikaAdresa: Timočke Bune 14, Zaječar
Telefon: 019/429-744
Website: sosojelenamajstorovic.edu.rs
Email: [email protected]

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Jelena Majstorović” nalazi se u Zaječaru. Osnovna delatnost škole je obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju. Učenici se obrazuju na smerovima: bravar, konfeksijski šivač i kroz program jednogodišnjeg osposobljavanja za rad.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Jelena Majstorović" - Zaječar

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

Područje rada: Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

  • Bravar (3 godine) – 12 mesta

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga