Back to homepage

Tehničar drumskog saobraćaja/ Saobraćajno-transportni tehničar

Tehničar drumskog saobraćaja/ Saobraćajno-transportni tehničar – Prekvalifikacija, vanredno

U njegovo zanimanje spadaju organizacija, analiza i praćenje podataka o putničkom i teretnom saobraćaju, evidencija prisutnosti vozača i organizacija rasporeda voznog osoblja. Učestvuje u izradi reda vožnje, izračunavanju cena putničkog i teretnog prevoza, tehničkim pregledima, poslovima održavanja vozila, dispečerskim i skladišnim poslovima, vodi računa o bezbednosti vozila, putnika i prevozne robe itd. Može da radi u kompanijama za prevoz, policiji itd.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar drumskog saobraćaja / saobraćajno-transportni tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar drumskog saobraćaja / saobraćajno-transportni tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar drumskog saobraćaja / saobraćajno-transportni tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga