Takmičenje za srednjoškolce iz oblasti dizajna „MET Design Challenge“ na Univerzitetu Metropolitan

14/11/2017 09:26

Takmičenje za srednjoškolce iz oblasti dizajna „MET Design Challenge“ na Univerzitetu Metropolitan

Na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu održaće se takmičenje iz oblasti dizajna „MET Design Challenge“.

Takmičenje će se održati 16. decembra, a pravo na učešće imaju učenici 3. i 4. razreda srednje škole. Prezentacija ideja i proglašenje pobednika održaće se na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i istog dana.

Takmičenje je individualnog tipa, gde učesnici treba da naprave kreativno rešenje za svoj omiljeni proizvod, koji može doneti profit kompaniji. Tokom takmičenja biće održana i radionica – kako najbolje prodati svoju ideju, koju će održati Milena Kvapil, kreativna direktorka Media Impact Srbija.

Pored prve nagrade od 1.000€, drugo mesto donosi vaučer od 500€, a treće mesto 250€ za prvu godinu studija na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan.

Univerzitet Metropolitan tradicionalno već 12 godina organizuje takmičenja za srednjoškolce, gde im pruža priliku da pokažu svoj talenat, predstave svoje ideje i budu nagrađeni u vidu stipendija i vaučera za pokrivanje određenog iznosa školarine na osnovnim akademskim studijama.

Prijave su otvorene do 08. decembra 2017. godine. Detaljne informacije o takmičenju se mogu pronaći na sajtu Univerziteta Metropolitan, kao i na društvenim mrežama UM-a.

 

14/11/2017 09:26

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga