Zrenjanin: Nagradni konkurs “Tolerancija nije strana reč”

28/12/2016 09:57

Zrenjanin: Nagradni konkurs “Tolerancija nije strana reč”

Otvoren je foto i video konkurs na temu multikulturalnosti međunacionalne tolerancije pod nazivom “Tolerancija nije strana reč”.

Konkurs je raspisao Centar za razvoj civilnog društva iz Zrenjanina, a otvoren je do 31. decembra 2016. godine.

Na konkursu mogu učestvovati učenici osnovnih i srednjih škola sa teritorije Zrenjanina koji mogu poslati fotografije, video klipove, animirane gifove i slično, na kojima su zabeležene ili kreirane priče o ljudima, mestima i događajima.

Radovi mogu biti načinjeni bilo kojim uređajem – mobilnim telefonom, skenerom, analognim ili digitalnim aparatom i slično. Dozvoljeno je da autor/ka svoje radove doteruje elektronski ili na neki drugi način, ali neće biti prihvaćeno kopiranje tuđih radova ili delova radova.

Jedan autor ili autorka može poslati neograničen broj radova koji moraju biti potpisani.

Svi zainteresovani svoje radove mogu poslati putem Facebook stranice TolerancijaNijeStranaRec ili mejlom na adresu [email protected].

Uz radove, neophodno je dostaviti i podatke o autoru/ki: ime i prezime, mesto stanovanja, škola, naziv rada, kao i kratak opis.

Prispele radove ocenjivaće komisija, a prilikom odabira neće se uzimati u obzir tehnički kvalitet već priča koju rad prenosi. Biraće se najbolji radovi u nekoliko kategorija, a najuspešniji pojedinci i škole biće nagrađeni.

Rezultati konkursa biće objavljeni u januaru 2017. godine na Facebook stranici kada će biti organizovana i izložba radova u školama iz kojih su učesnici i učesnice konkursa.

Dodatne informacije o konkursu mogu se pronaći ovde ili dobiti putem mejla [email protected] kao i telefonom na broj 023/511-066.

Projekat je finansijski podržao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

Centar za razvoj civilnog društva (CRCD) je nevladino i neprofitno udruženje građana, osnovano 1998. godine radi ostvarivanja ciljeva u oblasti afirmisanja i unapređenja civilnog društva i ostvarivanja prava građana.

28/12/2016 09:57

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga