Back to homepage

Muzička škola “Davorin Jenko”- Beograd (Rakovica)

skolebezslikaAdresa: Miška Kranjca 17, Beograd (Rakovica)
Telefon: 011/3510-036
Website: www.msdjenko.edu.rs
Email: [email protected]

Škola počinje sa radom 1951. godine i to kao muzički tečaj. Već nakon dve godine tečaj prerasta u muzičku škola. 

Muzička škola “Davorin Jenko” u Rakovici se veoma brzo razvijala. Jedan od najvećih poduhvata i veliki korak u razvoju škole bio je početak delatnosti srednjeg muzičkog obrazovanja, školske 2000/2001. godine.

Učenici danas imaju priliku da se obrazuju i usavršavaju u dva odseka, vokalno-instrumentalnom i teoretskom, na dva smera: muzički izvođač i muzički saradnik. Prijemni ispit za upis u srednju muzičku školu održava se pre završnog ispita.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola "Davorin Jenko"- Rakovica

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  •  Uspeha na prijemnom ispitu
  •  Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova isvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Branka Dalibor Tasic
8 godine ranije

Da li dete koje zeli,a sada je 6 dazred osnovne skole ,moze posle 8 u srednju muzicku?…ili da li je kasno da u 7-om upise pevanje ili sta vec da bi moglo srednju muzicku?

Jelisaveta Prodanovic ex. Izetbegovic
3 godine ranije

da

Pretraga