Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Vožd” – Beograd (Voždovac)

vozdAdresa: Bulevar oslobođenja 219, Beograd (Voždovac)
Telefon: 011/3097-013
Website: www.sosovozd.znanje.info
Email: [email protected]

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Vožd” nalazi se u Beogradu i smeštena je na spratu zgrade Zavoda za vaspitanje dece i omladine u Bulevaru oslobođenja broj 219. Nastava se odvija u prijatnom okruženju i ambijentu. Učenici osnovne škole pohađaju nastavu u jednoj, a učenici srednje u drugoj smeni.

Škola ima 7 učionica i 3 radionice u kojima se obavlja praktična nastava. “Vožd” je škola koja je specijalizovana za rad sa decom koja su poremećena u društvenom ponašanju sa kojima se nastava odvija po specijalnom planu i programu. Poseban akcenat stavlja se na praktičnu nastavu.

Škola za cilj ima da stvori što bolje uslove za svoje učenike i da ih pripremi za bolju integraciju i socijalizaciju u društvenu sredinu.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Vožd"

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

Područje rada: Proizvodnja i prerada hrane

  • Pripremač namirnica (2 godine) – 12 mesta

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

Područje rada: Delatnost ličnih usluga

  • Frizer (3 godine) – 12 mesta

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Marija
5 godine ranije

Da li postoji mogucnost da se 8.razred zavrsi vanredno u skoi Vozd?

Pretraga