Back to homepage

Muzička škola – Niš

muznisAdresa: Prvomajska 6, Niš
Telefon: 018/524-464
Website: www.muzickanis.org
Email: [email protected]

Iako postoje podaci da je dvadesetih godina prošlog veka postojala Muzička škola u Nišu, za godinu osnivanja današnje škole uzima se 1947. godina.

U školi danas radi preko 100 profesora koji predaju na 5 odseka. Učenici škole postižu zapažene rezultate kako na domaćim tako i na inostranim takmičenjima. Zahvaljujući brojnim priznanjima i velikom angažovanju za više od 60 godina rada, škola se ubraja u vodeće tog tipa u zemlji.

Škola sa ponosom ističe da su brojne poznate ličnosti završile upravo Muzičku školu u Nišu. Danas su to poznati muzičari, pedagozi, pevači, kompozitori.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola - Niš

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

12 Comments
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jovica
1 godina ranije

ozbiljno

Martina
11 meseci ranije
Reply to  Jovica

ozbiljnoooo ja i moj bobi malo hodamo:)

Marija
2 godine ranije

Nemam nizu muzicku skolu,i koliko je bodova potrebno za srednju muzicku skolu?

Jovana
2 godine ranije
Reply to  Marija

Kolko treba za Muzicku skolu bodova

Marija
2 godine ranije

Koliko bodova je potrebno za Muzicku skolu?Ja nemam nizu muzicku skolu,i da li se rade posebni ispiti za srednju muzicku skolu?

Mihajlo
3 godine ranije

Koliko boda treba za tu skolu?

Andrija
3 godine ranije

Kada se konkurise za internat u srednjoj muzickoj skoli

Dada
3 godine ranije

Ako učenik ima završena tri razreda srednje muzičke škole (opsti smjer), u Bosni i Hercegovini, postoji li mogućnost da u vašoj školi vanredno palaze četvrti razred srednje muzičke škole?

Lp
Dada

Aleksandra
6 godine ranije

Koji su uslovi za upis u muzicku skolu ako je ucenik zavrsio osnovnu skolu ( ne muzicku)

lazybug
5 godine ranije
Reply to  Aleksandra

polaze se diferencijalni ispit i nakon polozenog diferencijalnog ispita dobija se pravo za polaganje ispita za srednju muzicku skolu

milena krstic
3 godine ranije
Reply to  lazybug

a kakav je taj diferencijalni ispit

Sofija
2 godine ranije
Reply to  milena krstic

Diferencijalni ispit podrazumeva teoriju muzike

Pretraga