Back to homepage

Muzička škola “Isidor Bajić” – Novi Sad

isidorAdresa: Njegoševa 9, Novi Sad
Telefon: 021/529-078
Website: www.isidorbajic.edu.rs
Email: [email protected]

Početkom prošlog veka, Novi Sad je imao obrazovanu muzičku publiku koja je zahtevala podizanje muzike na mnogo viši umetnički nivo. Shodno tome, posle dužeg premišljanja, Isidor Bajić prepoznaje takvu želju publike i postaje direktor muzičke škole i nastavnik teoretskih predmeta. Zvanično, škola je bila otvorena septembra 1909. godine.

Godine 2009. Muzička škola “Isidor Bajić” obeležila je vek postojanja.

Učenici škole su učesnici brojnih festivala i takmičenja i samim tim, postali su sastavni deo muzičkog života Novog Sada. Vrhunski pedagozi i stručni kadrovi sa iskustvom u oblasti muzike, nesebično prenose svoje znanje na učenike.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola "Isidor Bajić" - Novi Sad

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

3 Comments
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksandra
5 godine ranije

Kao bilo ko ko upisuje smš u Novom Sadu neka mi se javi na instagramu @isofuckingafraid kao ne znam nikog smh

Milan
3 godine ranije
Reply to  Aleksandra

Ja upisujem masinsku

Milan
3 godine ranije
Reply to  Aleksandra

Smer CNC operater

Pretraga