Back to homepage

Muzička škola ”Dr Vojislav Vučković” – Čačak

muzicka skola dr vojislav vuckovicAdresa: Cara Dušana 25, Čačak
Telefon: 032/322-282
Website: www.muzickaskolacacak.edu.rs
Email: [email protected]

Muzička škola “Dr Vojislav Vučković” pored glavnog objekta u Čačku u ulici Cara Dušana 25 ima i još 3 izdvojena odeljenja koja se nalaze u Gornjem Milanovcu, Lučanima, i Guči. Škola ima 422 đaka od čega je 296 u Čačku.

U školi se nalaze 22 učionice od čega je 17 za individualnu nastavu, 5 za grupnu i jednu koncertnu salu sa 120 mesta za sedenje. Od opreme i postojećih nastavnih sredstava škola poseduje: 14 klavira (2 polukoncertna i jedan digitalni), 22 harmonike, 9 gitara, 4 flaute, 6 klarineta, violinu, renesansnu harfu i muzički stub.

Sve prostorije koje su u opticaju za nastavu su opremljene odgovarajućim nameštajem i kompletnom opremom što je u skladu sa Pravilnikom o normativu školskog prostora.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola ''Dr Vojislav Vučković'' - Čačak

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga