Back to homepage

Muzička škola ”Stevan Mokranjac” – Kraljevo

muzicka skola stevan mokranjac kraljevo Adresa: Toplice Milana 2, Kraljevo
Telefon: 036/321-872
Website: www.mokranjac-kraljevo.com
Email: [email protected]

Muzička škola “Stevan Mokranjac” je osnovana 1954. godine u Kraljevu, ali je zbog nedostatka stručnog nastavnog kadra prestala sa radom nakon samo dve godine. Rad škole obnovljen je 1964. godine, a ime našeg poznatog kompozitora nosi od 1973. godine.

Muzička škola “Stevan Mokranjac” je dobitnik mnogih priznanja među kojima je i Diploma zaslužne organizacije Opštine Kraljevo.

Srednju školu trenutno pohađa 90 učenika, a pored škole u Kraljevu, postoji i istureno odeljenje u Vrnjačkoj Banji. Sklopljena je saradnja sa muzičkim školama iz Francuske, Češke, Slovačke i Nemačke.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola ''Stevan Mokranjac'' - Kraljevo

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga