Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje ”Veselin Nikolić” – Kruševac

veselin nikolic krusevacAdresa: Luke Ivanovića 17, Kruševac
Telefon: 037/446-700
Website: www.sosoveselinnikolic.webs.com
Email: [email protected]

Ova ustanova 2014. godine obeležava 47 godina rada.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Veselin Nikolić” je specijalizovana za decu sa smetnjama u razvoju sa sedištem u Kruševcu. Pokriva osnovno i srednje obrazovanje dece.

Školu “Veselin Nikolić” trenutno pohađa 76 srednjoškolaca, raspoređenih na 13 odeljenja. Nastava je individualna i postoje i vannastavne aktivnosti kao i praktična nastava. Vannastavne aktivnosti su obavezne za sve učenike i u njih spadaju logopedske aktivnosti, psihomotorne i korektivne vežbe, razne igre i dr. Praktična nastava odvija se uglavnom u školskim radionicama, a jedan deo realizuje se i u otvorenoj privredi.

Poseban prostor adaptiran je za roditelje dece u kome oni svakodnevno borave i zajedno sa nastavnicima učestvuju u obrazovanju svoje dece.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje ''Veselin Nikolić'' - Kruševac

Područje rada: Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane

Područje rada: Geodezija i građevinarstvo

  • Moler (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Šumarstvo i obrada metala

  • Izrađivac drvne galanterije (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Hemija, nemetali i grafičarstvo

  • Pomoćnik kartonažera (3 godine) – 6 mesta

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Тања Вилотијевић, Варварин
1 godina ranije

Руководству и свим запосленима
желим срећан Дан школе!

Хвала вам за досадашње залагање, са најлепшим жељама за даљи успех у вашем раду!

Pretraga