Back to homepage

Muzička škola “Stanislav Binički” – Leskovac

skolebezslikaAdresa: Mlinska 2, Leskovac
Telefon: 016/248-402
Website: www.sbinicki.edu.rs
Email: [email protected]

Muzička škola “Stanislav Binički” osnovana je 1978. godine u Leskovcu. U tom periodu u školi su se zaposlili novi, mladi, diplomirani pedagozi koji su dali veliki doprinos u razvoju škole. Školske 1991/92. godine osnovan je teoretski odsek, čime je proširena delatnost škole.

Danas, posle šezdeset godina uspešnog rada Muzička škola “Binički” u Leskovcu nastavlja da obrazuje nove učenike i doprinosi muzičkoj kulturi i obrazovanju.

Škola danas ima oko 800 učenika i 110 zaposlenih profesora i samim tim spada među najveće i najuspešnije škole na ovim prostorima. Svoju delatnost obavlja u objektu u ulici Mlinskoj, u kojoj se danas nalazi oko 20 učionica za kolektivnu i individualnu nastavu, kao i nekoliko prostorija za osoblje i administraciju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola "Stanislav Binički" - Leskovac

Područje rada: Muzička umetnost

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga