Back to homepage

Muzička škola ”Jovan Bandur” – Pančevo

CaptureaaaaaaAdresa: Vojvode Živojina Mišića 3, Pančevo
Telefon: 013/345-976
Website: www.muzickaskolapancevo.edu.rs
Email: [email protected]

Muzička škola “Jovan Bandur” iz Pančeva je jedna od najuglednijih muzičkih škola u Vojvodini i Srbiji. Ugodan prostor za rad, stručni pedagozi, bogata tradicija, uspešni učenici – čine školu mestom talentovanih ljudi.

Učenici osnovne i srednje muzičke škole takmiče su se na brojnim festivalima, smotrama i takmičenjima, internacionalnog, republičkog i regionalnog karaktera. Škola poseduje: 20 specijalizovanih učionica za teoretsku i individualnu nastavu, koncertnu salu, kabinete za informatiku i slušanje muzike, biblioteku.

Osim na Republičkom takmičenju, učenici Muzičke škole “Jovan Bandur” takmičili su se na još 33 manifestacije. Od ukupnog plasmana, prema kvalitetu i broju osvojenih nagrada “Jovan Bandur” zauzela je 11 mesto među 30 srednjih muzičkih škola širom Srbije.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola ''Jovan Bandur'' - Pančevo

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga