Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje ”Mara Mandić” – Pančevo

skolebezslikaAdresa: Cara Dušana 34, Pančevo
Telefon: 013/353-284
Website: www.maramandic.edu.rs
Email: [email protected]

Škola za decu sa posebnim potrebama “Mara Mandić” iz Pančeva dobitnik je brojnih priznanja za rad, širom zemlje. U školi je zaposlen veliki broj stručnjaka koji se bave radom sa decom posebnih potreba.

Škola se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece zaostale u razvoju. Osnovana je u Pančevu, maja 1966. Prilikom formiranja, ustanova je imala 5 odeljenja i 79 redovnih đaka na čijem radu je bilo angažovano 4 stručna pedagoga. Uslovi su, ipak bili veoma loši i prostorije su bile neprilagođene hendikepiranoj deci.

Godine 2001. na novoj adresi, sa radom je počeo dnevni boravak za radno osposobljavanje umereno mentalno ometene omladine starije od osamnaest godina.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje ''Mara Mandić'' - Pančevo

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

  • Limar (3 godine) – 12 mesta

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

Područje rada: Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga