Back to homepage

Muzička škola “Mihailo Vukdragović” – Šabac

skolebezslikaAdresa: Masarikova 35, Šabac
Telefon: 015/350-282
Website: www.msvukdragovic.edu.rs
Email: [email protected]

Škola je počela sa radom 1948. godine. Više puta je menjala nazive i prošla kroz različite reforme, da bi 1993. godine dobila ime koje nosi i dan danas. Tokom više od pola veka postojanja, kroz školu je prošlo više od 12 000 đaka.

Škola je locirana u centru grada u staroj zgradi koja je izgrađena krajem devetnaestog veka i koja je pod zaštitom države. Učenici se obrazuju kroz osnovno i srednje obrazovanje, a trenutno ih oko 550 pohađa ovu školu.

Poslednjih nekoliko godina škola organizuje Festival mladih pijanista, gde svake godine učestvuje preko 200 kandidata iz zemlje i inostranstva.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola "Mihailo Vukdragović" - Šabac

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga