Back to homepage

Muzička škola “Kosta Manojlović” – Smederevo

skolebezslikaAdresa: Miloša Velikog 8, Smederevo
Telefon: 026/641-330
Website: www.mskos.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja muzička škola “Kosta Manojlović” jedina je ustanova u opštini Smederevo koja se profesionalno i prosvetiteljski bavi muzičkom umetnošću i radi na tome da je proširi. Zahvaljujući ovoj školi Smederevo može da bude ponosno jer je jedan od retkih gradova u Srbiji koji ima ovakvu instituciju, koja je osnovana davne 1937. godine – u isto vreme kada je u Beogradu osnovana Muzička akademija.

U sklopu vannastavnih aktivnosti organizovane su sekcije za muzičko novinarstvo i multimedijalne projekte, a tu su i đački klub kao i estradne aktivnosti. U školi su aktivna i 3 orkestra: mešoviti kamerni orkestar, orkestar harmonika i orkestar gitara.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola "Kosta Manojlović" - Smederevo

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga