Back to homepage

Muzička škola ”Petar Konjović” – Sombor

skolebezslikaAdresa: Venac Petra Bojovića 9, Sombor
Telefon: 025/459-081
Website: www.petarkonjovic.edu.rs
Email: [email protected]

Počeci škole vezuju se za Somborsko srpsko pevačko društvo koje je osnovano 1870. godine. Godine 1921. otvorena je Muzička škola “Petar Konjović” u Somboru. Dugogodišnji napori Somboraca za otvaranjem Srednje Muzičke škole urodili su plodom tek 2008. godine kada je rešenjem Ministrarstva prosvete Srednja Muzička škola uvedena u mrežu srednjih škola.

U okviru Muzičke škole “Petar Konjović” nalaze se: muzičko zabavište („cicibani”), osnovna muzička škola i srednja muzička škola u okviru koje postoje četiri obrazovna profila.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola ''Petar Konjović'' - Sombor

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKE ŠKOLE

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga