Back to homepage

Muzička škola ”Stevan Hristić” – Stanišor

skolebezslikaAdresa: Stanišor
Telefon: 064/833-2727
Website: www.muzickaskolagnjilane.com
Email: [email protected]

Muzička škola počela je sa radom 2005. godine u okviru 2 izdvojenja odeljenja, dok nije kao Muzička škola “Stevan Hristić” iz Stanišora započela samostalno sa radom 2009. godine. Pored sedišta u Stanišoru postoje i tri isturena odeljenja.

Obrazovanje u školi je osnovno i srednje. Muzička škola u Stanišoru danas broji oko 400 učenika. Nastava se odvija u sređenim i adekvatno opremljenim učionicama. Škola poseduje muzički studio za komponovanje i dizajn zvuka.

U okviru škole postoji i Kulturno umetničko društvo “Pletenica”, zatim Crkveni hor “Sveti Nikola”, tri dečija hora i narodni orkestar.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola ''Stevan Hristić'' - Stanišor

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga