Back to homepage

Muzička škola – Subotica

muzicka suboticaAdresa: Štrosmajerova 3, Subotica
Telefon: 024/525-672
Website: www.muzickasu.edu.rs
Email: [email protected]

Muzička škola u Subotici je osnovana 1868. godine. Školovanje je trajalo 4 godine i postojala su samo 3 smera, a nastavu je držalo 3 nastavnika. Školu su pohađala deca sa najviše 9 godina koja su znala da čitaju i pišu.

Nastava se izvodi na srpskom i mađarskom jeziku i to je ono što ovu školu izdvaja u odnosu na druge tog tipa u Srbiji. Škola je među prvima uvela neoklasične instrumente – tambura i harmonika. Učenici imaju mogućnost sviranja instrumenata iz oblasti džeza, kao što su saksofon i bubnjevi.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola - Subotica

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ivana
2 godine ranije

Nisam išla u muzičku školu, ali bih želela da se rijavim za Dizajnera zvuka i nisam sigurna da li je to moguće.

Doris
1 godina ranije
Reply to  Ivana

nije moguće

Pretraga