Back to homepage

Osnovna i srednja škola “Žarko Zrenjanin” – Subotica

skolebezslikaAdresa: Ivana Gorana Kovačića 14, Subotica
Telefon: 024/553-037
Website: www.oisszarkozrenjanin.edu.rs
Email: [email protected]

Osnovna i srednja škola “Žarko Zrenjanin” je osnovana 1957. godine u Subotici i predstavlja jednu od najstarijih specijalnih škola u Srbiji. Namenjena je obrazovanju i vaspitanju dece sa posebnim potrebama. Ovo je jedina škola ovakvog tipa u Subotici i okolini.

Đacima je na raspolaganju školovanje za predškolski, osnovnoškolski i srednjoškolski uzrast.

Škola “Žarko Zrenjanin” iz Subotice raspolaže sa moderno opremljenim učionicama, kabinetima, radionicom, salom za fizičko. Škola poseduje i dnevni boravak za učenike umereno mentalno ometene u razvoju, osnovnoškolskog uzrasta i starije od 18 godina.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Osnovna i srednja škola "Žarko Zrenjanin" - Subotica

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

  • Konfekcijski šivač – srpsko-mađarski (3 godine) – 6 mesta
  • Ručni tkač – srpsko-mađarski (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Hemija, nemetali i grafičarstvo

  • Pomoćnik knjigovesca – srpsko-mađarski (3 godine) – 12 mesta

Područje rada: Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga