Back to homepage

Muzička škola “Vojislav – Lale Stefanović” – Užice

skolebezslikaAdresa: Trg Svetog Save 8, Užice
Telefon: 031/512-722
Website: www.msue.edu.rs
Email: [email protected]

Muzička škola “Vojislav-Lale Stefanović” iz Užica, počela je sa radom aprila 1976. godine pod imenom “Petar Konjović”. Škola je osnovana rešenjem Skupštine opštine Titovo.

U početnim godinama rada, nastava se odvijala u zgradi Pedagoške akademije uz dva pijanina, četiri harmonike i dve gitare. Školske 1980/81. Muzička škola u Užicu je dobila zgradu namenjenu za rad muzičke škole. Prostorije su bile u prizemlju porodične kuće gospodina Vojislava Stefanovića. Nakon njegove smrti, po njegovoj želji škola je dobila prostorije i na gornjem spratu zgrade, čime su stvoreni daleko bolji uslovi za rad škole.

Od 2007. godine škola nosi ime svog najvećeg donatora Vojislava Laleta Stefanovića.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola "Vojislav - Lale Stefanović" - Užice

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga