Back to homepage

Muzička škola “Živorad Grbić” – Valjevo

zivoradgrbicAdresa: Karađorđeva 122, Valjevo
Telefon: 014/222-267
Website: www.muzika.edu.rs
Email: [email protected]

U privatnoj zgradi u Pantićevoj ulici, 1952. godine osnovana je Muzička škola. Nešto kasnije škola prelazi u prostor pri zgradi Doma kulture, a od 1966. godine nosi ime Živorada Grbića.

Danas školu pohađa preko 300 učenika raspoređenih na nekoliko odseka. Škola ima aktivna dva orkestra i dva hora. Uz veliki trud i sve bolje uslove rada, poslednjih godina škola osvaja veliki broj nagrada na raznim takmičenjima.

Aktivni ansambli u školi su: hor osnovne škole, hor srednje škole i gudački orkestar.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola "Živorad Grbić" - Valjevo

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Baka krme pedofil
1 godina ranije

Ko još upisuje ovo sranje?!

Pretraga