Back to homepage

Kembridž program

Učenicima International Schoola na raspolaganju sa dva Kembridž programa – Cambridge International i Cambridge International Plus paket. Oba programa pohađaju se isključivo na engleskom jeziku.

CAMBRIDGE INTERNATIONAL PROGRAM

Zahvaljujući zvaničnoj akreditaciji Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, ali i inovativnom pristupu obrazovanju, International School je najmodernija Kembridž škola u Srbiji.

Plan i program kreiran je direktno u Kembridž centru za međunarodne ispite i ispunjava najviše obrazovne standarde. Pažljivo je osmišljen i istovremeno prilagođen različitim nivoima znanja, potrebama i mogućnostima učenika.

Kembridž plan i program je strukturiran tako da učenici za 4 godine školovanja mogu da završe 2 nivoa: IGCSE i A-levels, i da steknu 2 internacionalne Kembridž diplome: ICE i AICE, koje će im otvoriti put do najuglednijih svetskih univerziteta i kompanija.

Učenici koji izaberu školovanje po Kembridž programu, nastavu će pratiti isključivo na engleskom jeziku i na taj način ga usavršiti do nivoa da mogu da studiraju u inostranstvu, što će im biti vrlo lako i dostupno, s obzirom na znanja, kvalifikacije i diplome koje će preuzeti tokom školovanja u Savremenoj gimnaziji.

Pogledajte Kembridž plan i program >>