Svakodnevna navika koja određuje naš karakter

02/03/2020 12:37

Svakodnevna navika koja određuje naš karakter

Naš karakter ne određuju samo postupci i ponašanja u određenim “kriznim” situacijama, već i sitnice i svakodnevne navike na koje ni ne obraćamo pažnju. Jedna od studija koju su radili britanski psiholozi, otkriva nam da način na koji nosimo torbu, dosta toga ogovori o našoj ličnosti.

Torba na ramenu

Veoma ste taktični i izbegavate konflikte. Često vam se desi da ne slušate šta vam neko govori, ali da i dalje klimate glavom. Praktični ste i vodite se razumom.

Klasično, na leđima

Ukoliko nosite ranac na leđima, to govori da ste uvek spremni za avanturu i da se ne bojite da rizikujete. Ljudi vas vole, jer ste pažljivi i brinete o tuđim osećanjima.

Torba u ruci

Volite da imate kontrolu nad svakim segmentom svog života. Nemate problem da kažete svoje mišljenje drugima i volite sve da znate i o svemu da budete obavežteni. Preferirate istinu i veoma ste pouzdan prijatelj i partner.

Na stomaku

Ne poznajete granice, maštoviti ste i uvek o nečemu razmišljate. Ekscentrični ste i rado prihvatate izazove, ne uzimajući u obzir moguće posledice.

Preko ramena

Veoma ste velikodušni, ali ne volite drugima da pokazujete koliko imate. Ipak, iako ste plemeniti i rado pomažete, morate da vodite računa o tome da vas, zbog ovih vrlina, drugi ne iskoriste.

02/03/2020 12:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga