POSETITE NAS!

arhimed logo
Back to homepage

Srednja škola i gimnazija “Arhimed” – Beograd

Adresa: Ljubostinjska 2, Beograd (Vračar)arhimed logo
Telefon: 011/344-2501, 060/344-25-10
Email: [email protected]
Website: www.arhimed.edu.rs
Društvena mreža: https://www.facebook.com/ArhimedBG/

pa1

EUREKA!!!

Pronašli ste jednu od najboljih srednjih škola u gradu!

Srednja škola i gimnazija ARHIMED je jedna od najsavremenije opremljenih škola u Beogradu. Nalazi se u Ljubostinjskoj ulici na Vračaru. Nova smo gimnazija sa starom tradicijom u obrazovanju, počeli smo sa radom kao obrazovna ustanova 2007. godine u Novom Sadu.

Srednja škola i gimnazija ARHIMED učenicima nudi prijatan ambijent; učionice opremljene po najvišim standardima uklopljene su sa atrijumom u stilu klasike, na taj način povezujući antički simbolizam gimnazije sa modernim vremenom. Škola raspolaže fizičko- tehničkim obezbedjenjem na najvišem nivou. Nastava je multimedijalnog karaktera i koristi sve prednosti visoke tehnologije za usvajanje znanja. Za odmor i opuštanje od školskih aktivnosti učenici imaju sopstvenu kantinu, dok za potrebe fizičkog vaspitanja koriste prostorije najsavremenije opremljenog fitnes centra u gradu, koji se nalazi u zgradi škole.

Profesori Srednje škole i gimnazije Arhimed su obučeni da primenjuju najsavremenije inovativne metode u skladu sa potrebama savremenog učenika, produbljujući im individualne sklonosti i uključujući ih u širok spektar vannastavnih aktivnosti. Delujući spram svojih interesovanja, svaki učenik razvija sopstveni skup znanja i veština koje će ga činiti jedinstvenim kandidatom za upis na željeni fakultet u zemlji ili inostranstvu.

Sve što želite za svoje dete sad imate na jednom mestu- Arhimed srednja škola i gimnazija

Posetite nas! Samo tako ćete videti koliko toga nudimo!

Upis u TOKU!!!