Eko konkurs “Crna/zelena eko tačka u mom kraju”

05/01/2017 09:05

Eko konkurs “Crna/zelena eko tačka u mom kraju”

Eko konkurs “Crna/zelena eko tačka u mom kraju” koji je raspisan od strane udruženja “Prijatelji planete” iz Kragujevca, otvoren je do 20. januara u 17 časova.

Konkurs je namenjen mladim novinarima – učenicima sedmih i osmih razreda osnovnih škola i učenicima srednjih škola sa teritorije Republike Srbije.

Tema može biti ekološka crna tačka u konkretnoj lokalnoj zajednici ili Srbiji, kao i ekološka zelena tačka – pozitivan primer zaštite životne sredine.

Radovi koji se šalju na konkurs mogu biti u obliku radio priloga (do 5 minuta), video priloga (do 5 minuta) ili kao članak za sajt.

Na konkursu se može učestvovati samostalno ili u timu od po najviše tri člana/članice, a radovi moraju biti originalni, nastali od trenutka raspisivanja konkursa i ne smeju biti ranije objavljivani, emitovani ili izlagani na drugim konkursima.

Više detalja o konkursu nalazi se ovde.

Autori najboljih radova prema mišljenju stručnog žirija u svakoj kategoriji – radio prilog, video prilog, članak – biće nagrađeni.

Dodatne informacije mogu se dobiti i putem mejla [email protected].

Konkurs se sprovodi u saradnji sa nemačkom nevladinom organizacijom JANUN e.V. i udruženjem “Centar za ekološko obrazovanje i održivi razvoj Kragujevac” u okviru projekta “Eko info – nove veštine za kretivne mlade ljude” koji finansira DBU (The Deutsche Bundesstiftung Umwelt).

05/01/2017 09:05

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga