Pančevo: Kamp “Društvo u prirodi”

28/07/2016 09:43

Pančevo: Kamp “Društvo u prirodi”

Otvorene su prijave za rekreativno-edukativni kamp za učenike srednjih škola iz Pančeva pod nazivom “Društvo u prirodi” koji organizuje Kancelarija za mlade grada Pančeva.

Kamp će se održati u periodu od 26. do 31. avgusta, a krajnji rok za prijavu ističe 15. avgusta.

Za učešće na kampu se mogu prijaviti mladi uzrasta prvog i drugog razreda srednjih škola sa teritorije grada Pančeva, a održava se u Školsko-rekreativnom centru “Čardak” u Deliblatskoj peščari.

Program kampa se sastoji od predavanja, radionica i aktivnosti na otvorenom, kroz koje će biti obuhvaćene teme i oblasti koje se tuču života mladih u lokalnoj zajednici – zdravlje i odrastanje, volonterizam, aktivizam, zaštita životne sredine, slobodno vreme, mobilnost i rekreacija mladih, tolerancija i međusobno razumevanje, kultura i kreativnost i drugo.

Sa učenicima srednjih škola koji budu učestvovali u kampu radiće predavači iz civilnog i javnog sektora, koji imaju dugogodišnja iskustva i znanja u ovim oblastima.

Kamp je u potpunosti besplatan, a sve troškove učešća u kampu, sa prevozom, smeštajem i obrocima pokrivaju organizatori.

Kamp namenjen grupi od 20 polaznika i polaznica, a svi zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem prijavnog formulara.

Popunjenu prijavu potrebno je poslati na mejlom na adresu [email protected], sa naznakom Prijava za učešće u Rekreativno-edukativnom kampu “Društvo u prirodi 2016”.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade grada Pančeva – Gradska uprava grada Pančeva, Trg kralja Petra I broj 2-4, 2. sprat, kancelarija broj 204, telefon 013 308 907 , mobilni telefon 064 866 24 15, mejl [email protected].

28/07/2016 09:43

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga