Pančevo: Radionice “Kad porastem biću…”

07/06/2016 14:02

Pančevo: Radionice “Kad porastem biću…”

Udruženje Connecting i Regionalni volonterski centar iz Pančeva organizuju niz aktivnosti pod nazivom “Kad porastem biću…” koje će se realizovati tokom juna i jula meseca.

Aktivnosti su namenjene mladima uzrasta od 14 do 21 godine sa teritorije Pančeva i okoline, a krajnji rok za prijavu je 9. jun 2016. godine.

“Kad porastem biću…” realizovaće se kroz seriju interaktivnih radionica, tematskih igara i društvenih aktivnosti koje imaju za cilj ispitivanje interesovanja i podršku mladima u koracima ka profesionalnom usavršavanju.

Učesnici i učesnice imaće priliku da preistipaju svoja interesovanja, nauče kako da upravljaju vremenom, razviju komunikacione veštine i steknu širu sliku o profesijama koje ih interesuju kroz organizovane susrete sa ljudima različitih zanimanja.

Ideja je da se tokom projekta ponovo oživi i Karijerni Info Kutak – KIK u Pančevu, koji bi svojim radom pružao podršku mladim ljudima da odluku o karijeri i daljem školovanju i zanimanju donesu na osnovu njihovih sposobnosti i potreba tržišta rada.

Svi zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem formulara.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla [email protected] ili putem Facebook stranice Regionalnog volonterskog centra Pančevo.

Program se realizuje u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Pančeva, uz podršku Nacionalne asocijacije praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

07/06/2016 14:02

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga