Regionalni likovni konkurs za gimnazijalce

15/02/2016 14:11

Regionalni likovni konkurs za gimnazijalce

Regionalni likovni konkurs pod nazivom “Životni stil – bez duvanskog dima”, koji je raspisala Gimnazija “Veljko Petrović” iz Somobra, otvoren je do 19. februara.

Pravo učešća na konkursu imaju učenici i učenice gimnazija iz Zapadnobačkog okruga i dva susedna okruga sa kojima Sombor održava regionalnu međunarodnu saradnju – Osjek (Hrvatska) i Baja (Mađarska).

Radovi koji se šalju na konkurs moraju biti delo jednog autora, a svaki učesnik može poslati neograničen broj radova, čiji materijal i tehnika nisu određeni konkursom i mogu biti u likovnoj ili digitalnoj formi.

Dela u likovnoj formi ne smeju biti veći od formata B2 (50 x 70), dok je kod rešenja u digitalnoj formi potrebno da rad bude u JPG formatu i 300 dpi.

Prijave se šalju poštom na adresu: Gimnazija “Veljko Petrović” Sombor, Dositeja Obradovića 2, 25000 Sombor, Republika Srbija, sa naznakom: Za likovni konkurs.

Radovi se mogu poslati i mejlom na adresu [email protected].

Na poleđini rada (za likovna rešenja) ili u mejlu (za digitalna rešenja) potrebno je navesti sledeće podatke: ima i prezime autora, razred i odeljenje, škola, adresa škole, telefon škole, kontakt telefon autora.

Žiri će odabrati najbolja tri rada iz obe kategorije, a svečana dodela nagrada i proglašenje pobednika biće održano 14. marta u Somboru.

Više informacija dostupno je pozivom na broj telefona +381 25 420 327 ili slanjem mejla na adresu [email protected].

15/02/2016 14:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga