Back to homepage

Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje “Stevan Mokranjac” – Požarevac

skolebezslikaAdresa: Kneza Lazara 1, Požarevac
Telefon: 012/223-396
Website: www.mokranjac.rs
Email: [email protected]

Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje “Stevan Mokranjac” u Požarevcu, nastavlja da čini napore kako bi se ulepšao učenički prostor i stvorili što bolji uslovi za rad i time podigao kvalitet nastave. Kroz obrazovno-vaspitni proces o učenicima brine mlad i obrazovan kadar. Dobar deo zaposlenih prošao je kroz obrazovni sistem škole u kojoj su zaposleni.

Saradnja je sklopljena sa školama u Sloveniji i Republici Srpskoj. Škola je član zajednice “Mokranjac” koja okuplja sve muzičke škole tog imena.

Muzička škola u Požarevcu obrazuje oko 800 učenika raspoređenih na jedanaest odseka: klavir, harmonika, gitara, violončelo, flauta, saksofon, truba, horna, solo pevanje, violina, klarinet

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje "Stevan Mokranjac" - Požarevac

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga