Back to homepage

Osnovna i srednja škola “9. maj” – Zrenjanin

logo-resize-photoshop-ispravljen_novembar2013Adresa: Narodne omladine 16, Zrenjanin
Telefon: 023/589-021
Website: www.9majzr.edu.rs
Email: [email protected]

Osnovna i srednja škola “9. maj” osnovana je 1966. godine u Zrenjaninu. Od svog osnivanja škola se bavila osnovnoškolskim obrazovanjem za lako mentalno zaostalu decu.

Da bi se obuhvatilo obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju na području cele opštine, školski objekti raspoređeni su na 5 mesta u Zrenjaninskoj opštini. Nastava se odvija u dve smene.

Škola u svom sastavu ima i radionice za izvođenje praktične nastave. U okviru škole odvija se i celodnevna nastava za decu sa umerenom retardacijom koja ne mogu da prate nastavu po planu i programu za lako mentalo zaostalu decu.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Osnovna i srednja škola "9. maj" - Zrenjanin

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

  • Pripremač namirnica (2 godine) – 6 mesta

Područje rada: Poljoprivreda, proizvodanj i prerada hrane

  • Pekar (3 godine) – 6 mesta

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Milan Odovic
1 godina ranije

Ja sam milan odovic i imam tezi oblik autizma i zelim da imam odnose sa mojom mamom

Pretraga