Pomozite detetu da bude među prvima na listi na maloj maturi

11/05/2017 10:11

Pomozite detetu da bude među prvima na listi na maloj maturi

Sve je bliži završetak školske godine i polaganje male mature, ali vašem detetu neki zadaci još zadaju glavobolju? Sada je pravi trenutak da vaš mališan dâ sve od sebe da savlada matematiku i spremno dočeka završni test najavljen za sredinu juna.

Sve na jednom mestu

Profesori OKmatematike kreirali su kurs s postupno rešenim zadacima iz aktuelne zbirke za polaganje završnog ispita iz matematike, koji sadrži postupak rešavanja svakog od 450 zadataka, i to u video-formi, kako bi vaše dete ova objašnjenja što lakše razumelo.

prijava dugme ok matematika
U okviru pripreme za malu maturu, vaše dete će za samo 2.800 dinara mesečno, pored video-prikaza postupka izrade svakog zadatka, dobiti pomoć profesora preko sistema poruka i biti u prilici da neograničeno proverava znanje kroz onlajn testove koji sadrže zadatke iz zbirki za pripremu male mature objavljenih u prethodnih šest godina.

Moći će da sazna kako će izgledati završni test iz matematike kroz simulaciju s tačnim brojem zadataka raspoređenih po oblastima, uz pridržavanje kompleksnosti i vremenskog ograničenja za rad. I to koliko god puta želi, jer će, zahvaljujući bogatoj bazi OKmatematike od preko 800 zadataka, svaki put dobijati novi test.

Pogledajte šta sve sadrži ovaj kurs  »

OKmatematika za učenje matematike na internetu

OKmatematika je mesto na kome dete može da uči matematiku onlajn, od kuće ili iz prevoza, zajedno s najboljim drugarom ili samo, preko tableta, računara ili mobilnog telefona. Uz moderne metode učenja, neće više biti izgovora kao što su: „Ne stižem da odem na čas, jer profesor živi u drugom delu grada”, ili „Dosadno mi je da učim iz milion knjiga”.

UnutarTekstaOKmatematika

OKmatematika za svaki uzrast ima prilagođen program, pa tako na ovoj onlajn platformi pomoć mogu pronaći predškolci, osnovci, srednjoškolci, ali i oni koji se spremaju za fakultet, popravni ispit, pa i za malu maturu.

Prijavite se i pomozite detetu da zablista na maloj maturi

Ova ponuda važi samo mesec dana od dana uzimanja kursa, pa je ovo poslednja prilika da pomognete svom detetu da spremno dočeka malu maturu.

Kurs sa rešenim zadacima iz Zbirke zadataka iz matematike po povlašćenim cenama možete uzeti samo do nedelje 14. maja. Prijavite se odmah i budite sigurni u odličan rezultat svog deteta!

11/05/2017 10:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga