Posetite nas

Back to homepage

Sportska Gimnazija E-Gimnazija – Novi Sad – Opremljenost

Dragi roditelji i učenici,

sportska E-Gimnazija ima poseban prostor i opremu potrebne za izvođenje kvalitetne i savremene nastave:

  1. Sportski centar na 12.000 kvadratnih metara sa 11 teniskih terena, 3 fudbalska terena pod veštačkom travom i jedan balon i dva mala relaksaciona bazena za sve učenike. Sportski centar je pokriven
  2. Školski objekat poseduje savremene učionice na II spratu, kao i smeštajni kapacitet sa preko 20 soba za učenike izvan Novog Sada, tu su naravno i trpezarija za učenike i otvoren kafe-restoran.
  3. Svaki učenik dobija od škole svoj laptop računar, škola je pokrivrena bežičnim internetom nove generacije, sa serverima u kabinetima sa nastavnim jedinicima u el. obliku. Svaki profesor ima svoj računar za nastavu, svaki kabinet poseduje veliki LED ekran. Škola poseduje i cloud server putem koga učenici koji su odsustni mogu da preuzmu gradivo koje se taj dan radilo u školi.
  4. Škola poseduje brz i kvalitetan video nadzor u svim kabinetima i okolnom prostoru.
  5. Profesori fizičkog vaspitanja imaju namensku sportsku opremu i posebne sportske rekvizite neophodne za motoriku, logiku i savremenu metodiku nastave za mlade sportiste u ovoj školskoj ustanovi.
  6. Škola planira namenski prostor za sportsku teretanu, trenutno poseduje nekoliko savremenih traka za trčanje, a uskoro će u svojoj ponudi imati najbolje sportske sprave renomiranih proizvođača. Upotreba tih sprava za učenike će biti pod nadzorom i naravno biće potpuno besplatna dok su redovni učenici škole.

Pogledajte još