Preliminarna lista dobitnika stipendija za mlade istraživače

29/03/2016 12:37

Preliminarna lista dobitnika stipendija za mlade istraživače

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja raspisalo je konkurs za stipendiranje mladih istraživača – učenika završnih razreda srednjih škola.

Na konkurs su mogli da se prijave učenici završnih razreda srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mesta na međunarodnim olimpijadama znanja u 2015. godini.

Nakon isteka roka konkurisanje, u Ministarstvo je pristiglo 18 prijava za stipendije mladih istraživača, a ukupno će biti dodeljeno 10 stipendija.

U skladu sa uslovima Javnog poziva i dostavljenom dokumentacijom, sačinjena je Preliminarna rang lista kandidata.

Svi kandidati imaju pravo prigovora na Preliminarnu listu, rok za žalbe ističe za osam dana, nakon čega će biti objavljena Konačna rang lista dobitnika ove stipendije.

Prigovor se dostavlja Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja sa naznakom: “Prigovor na preliminarnu rang listu za stipendiranje maldih istražiavča – učenika”, preporučenom poštom ili neposredno preko pisarnice Uprave za zajedničke poslove republičkih organa, Nemanjina broj 22-26, Beograd.

Konačna rang lista kandidata kojima su odobrene stipendije biće objavljena 15. aprila 2016. godine, a svakom kandidatu će biti dostavljeno obaveštenje pisanim putem na kućnu adresu.

Više informacija dostupno je slanjem mejla na adresu [email protected].

Preliminarna rang lista kandidata – učenika nalazi se OVDE.

29/03/2016 12:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga