Prijava za Mladi žiri Pančevo film festivala

25/07/2016 10:23

Prijava za Mladi žiri Pančevo film festivala

Učenici srednjih škola iz Pančeva koji su zainteresovani za filmsku umetnost mogu da se prijave za Mladi žiri 3. Pančevo film festivala.

Krajnji rok za prijavu je 27. jul 2016. godine.

Pančevo film festival održava se od 7. do 11. septembra, a Mladi žiri će imati zadatak da odabere najbolje filmove iz selekcije “Rani radovi” koju čine kratki filmovi sa svih strana sveta.

Mladi žiri će dodeliti nagrade za najbolju režiju, scenario, fotografiju, montažu, glumca, glumicu i za najbolji kratki film festivala.

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani učenici i učenice srednjih škola, kao i oni koji su srednju školu nedavno završili, slanjem mejla na adresu [email protected].

Prijava mora da sadrži: ime i prezime, godište, naziv škole, listu 5 omiljenih filmova, kao i kratko obrazloženje motivacije za učestvovanje u žiriju 3. Pančevo film festivala (do pola strane teksta).

Mladi žiri će se sastojati od 16 srednjoškolaca i srednjoškolki iz Pančeva i okoline (festival ne snosi troškove smeštaja i puta). Žiri će biti potpomognut i jednim etabliranim srpskim filmskim rediteljem, koji će učestvovati u radu žirija.

Lista od 16 odabranih članova žirija biće objavljena 5. avgusta na zvaničnoj Facebook stranici festivala.

25/07/2016 10:23

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga