Radionice “Kreativan dizajn 10 – Redizajn modnog asesoara za zimski raspust”

22/12/2014 14:34

Radionice “Kreativan dizajn 10 – Redizajn modnog asesoara za zimski raspust”

Program neformalne edukacije za mlade od 14 do 19 godina iz oblasti modnog dizajna pod nazivom “Redizajn modnog asesoara za zimski raspust” odvija se u okviru projekta “Kreativan dizajn 10” od 4. do 16. januara u OŠ “Drunka Pavlović” u Beogradu od 11 do 14 časova.

Ovaj program predstavlja povezivanje kulturne tradicije, savremene odevne trendove i reciklažu, a kroz predavanja i radionice talentovani mladi ljudi uvode se u unikatni modni dizajn. U okviru programa “Redizajn zimskog modnog asesoara” predviđene su posete kulturnim i modnim institucijama i edukacija kroz umetnost, kao pomoć da mladi steknu nove pojmove iz kulturne tradicije. Cilj je i da mladi steknu praktične veštine u izradi dekorativnih proizvoda modnog asesoara i pri čemu će koristiti elemente reciklaže i ručnog rada, sa integrisanim simbolima kulturnog nasleđa Srbije. Na kraju radionica, svi učesnici imaće svoje unikatne modne detalje koje će moci da nose već ove zime.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na adresu [email protected] mejlom koji sadrži podatke učenika (ime, prezime, škola, razred, kontakt telefon), a konkurs traje do 31. decembra.

Više informacija vezanih za program možete dobiti pozivom na broj 069/5552340 ( Gabriela Vasić – autorka programa, magistar slikarstva).

Organizatori programa su: ULUS i Udruženje građana KOD, a program je podržao Grad Beograd. Partner je OŠ “Drinka Pavlović”.

Programe Kreativnog dizajna za mlade moguće je pratiti na kreativandizajn.wordpress.com

 

22/12/2014 14:34

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga