Šta ako vaš mali maturant nije upisao školu koju želi?

04/07/2016 14:23

Šta ako vaš mali maturant nije upisao školu koju želi?

Izašla je rang-lista, a vaše dete nije upisalo školu koja je bila prva na njegovoj listi želja. Tužni ste i brinete da će završiti u školi koja ga ne zanima i zaglaviti se u demotivišućem okruženju koje će uništiti potencijale koje poseduje. I zašto uopšte da vaše dete uništi čitavu svoju budućnost zbog jednog propuštenog pitanja, treme ili loše koncentracije koju je imalo tog dana?

Odahnite. Vaše dete je napravilo grešku i to potpuno opravdano. Međutim, to nije bilo na prijemnom ispitu, već onda kada je došlo na red sastavljanje liste želja. Kako sad to? Tako što vaše dete nije ni imalo izbora, jer najbolja škola nije ni bila na spisku.

Zašto su loše vesti zapravo odlične?

Izreka „ko zna zašto je to dobro” nikada brže nije pokazala svoju istinitost. Umesto brige o tome u kojoj školi će vaše dete provesti naredne četiri godine, slobodno se radujte – budućnost se već sada osmehuje i sluti da će vaše dete postati jedno od najuspešnijih stručnjaka savremenog sveta.

Idealna škola ne mari za bodove sa prijemnog ili druge nefer okolnosti koje su snašle vašeg malog maturanta, već veruje da je vaše dete vredno i pametno i da može da ostvari najbolje rezultate samo ako je podstaknuto na pravi način, i upravo zato je sačuvala mesto za vas.

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji, Savremena gimnazija, ostavila je 5 mesta za decu koja nisu upisala željenu školu ili jednostavno žele da odmah osiguraju uspešnu budućnost. Svega 5-oro učenika dobiće jedinstvenu priliku da po specijalnim uslovima postanu prvaci Savremene gimnazije i ostvare čak 48% popusta na cenu školovanja, koliko je omogućeno u okviru akcije.

Akcija za učenike koji nisu upisali školu sa liste želja traje do 8. jula, a prijave su na sledećem linku.

Kembridž obrazovanje sada je dostupno svima – 48% popusta za vaše dete

Obrazovanje po programu prestižnog Kembridž univerziteta nije rezervisano samo za decu čiji roditelji imaju visokoplatežne moći. Zahvaljujući specijalnoj akciji za decu koja nisu upisala željenu školu, roditelj sada plaća samo dve godine, a dobija skoro sve četiri godine najkvalitetnijeg obrazovanja za svoje dete.

Učenici koji iskoriste jedinstvenu akciju do 8. jula mogu da ostvare 48% popusta za školarinu na svakom od programa Savremene gimnazije: Nacionalni, Kombinovani i Kembridž, zavisno od toga da li žele da uče samo na srpskom, engleskom ili na oba jezika.

Obezbedite svom detetu sigurnu i uspešnu budućnost. Pružite mu obrazovanje po najvišim svetskim standardima, rad u kreativnom i inovativnom okruženju uz svakodnevno korišćenje najsavremenije tehnologije, koji će pomoći da vaše dete stekne praktična znanja i veštine, ostvari sve svoje potencijale, ali i nadmaši očekivanja.

Požurite i rezervišite jedno od 5 mesta, koliko je Savremena gimnazija sačuvala za učenike koji nisu upisali željenu školu. Ne dozvolite da vaš školarac dobije bilo šta manje od najboljeg. Jer upravo to zaslužuje. Prijavite se do 8. jula i načinite prvi korak ka uspešnoj budućnosti svog deteta.

04/07/2016 14:23

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga