Back to homepage

Srednja zanatska škola – Beograd (Rakovica)

srednjazanatskaAdresa: Vukasovićeva 21a, Beograd (Rakovica)
Telefon: 011/35-94-104
Website: www.srednjazanatska.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja zanatska škola u Rakovici je namenski projektovana ustanova, koja u pogledu opremljenosti i nastavnog plana i programa zadovoljava sve svetske standarde. Kako bi održala visok nivo rada, škola se svakodnevno prilagođavala novim standardima i društvenim promenama.

Danas ovu školu pohađa oko 350 đaka raspoređenih u 41 odeljenje. O učenicima se brine kompletni stručni tim sastavljen od psihologa, socijalnih radnika, koordinatora za otvorenu privredu – defektologa. U skladu sa potrebama povremeno se angažuju i lekar specijalista neuropsihijatar i lekar specijalista medicine rada.

Škola poseduje: 17 učionica opšte namene, 12 kabineta, 7 radionica, biblioteku, fiskulturnu salu, kuhinju, trpezariju, sportske terene. Škola predstavlja poslednju kariku u lancu rehabilitacije učenika sa smetnjama u razvoju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Srednja zanatska škola - Rakovica

Područje rada: Hemija, nemetali i grafičarstvo

  • Pomoćnik knjigovesca (3 godine) – 18 mesta
  • Pomoćnik autolakirera (2 godine) – 12 mesta
  • Pomoćnik metalofarbara (2 godine) – 6 mesta
  •  Pomoćnik knjigovezačke dorade (2 godina) – 6 mesta

Područje rada: Poljoprivreda, proizvoidnja i prerada hrane

Područje rada: Delatnost ličnih usluga

  • Frizer (3 godine) – 18 mesta

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

  • Pripremač namirnica (2 godine) – 18 mesta
  • Paker (2 godine) – 18 mesta
  • Servir (2 godine) – 6 mesta

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Slagac jaja
10 meseci ranije

Gde je smer za slagaca jaja?

Slagac jaja
10 meseci ranije

Gde je slagac jaja

Pretraga