Back to homepage

Srednja zanatska škola – Beograd (Rakovica)

srednjazanatskaAdresa: Vukasovićeva 21a, Beograd (Rakovica)
Telefon: 011/35-94-104
Website: www.srednjazanatska.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja zanatska škola u Rakovici je namenski projektovana ustanova, koja u pogledu opremljenosti i nastavnog plana i programa zadovoljava sve svetske standarde. Kako bi održala visok nivo rada, škola se svakodnevno prilagođavala novim standardima i društvenim promenama.

Danas ovu školu pohađa oko 350 đaka raspoređenih u 41 odeljenje. O učenicima se brine kompletni stručni tim sastavljen od psihologa, socijalnih radnika, koordinatora za otvorenu privredu – defektologa. U skladu sa potrebama povremeno se angažuju i lekar specijalista neuropsihijatar i lekar specijalista medicine rada.

Škola poseduje: 17 učionica opšte namene, 12 kabineta, 7 radionica, biblioteku, fiskulturnu salu, kuhinju, trpezariju, sportske terene. Škola predstavlja poslednju kariku u lancu rehabilitacije učenika sa smetnjama u razvoju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Srednja zanatska škola - Rakovica

Područje rada: Hemija, nemetali i grafičarstvo

  • Pomoćnik knjigovesca (3 godine) – 18 mesta
  • Pomoćnik autolakirera (2 godine) – 12 mesta
  • Pomoćnik metalofarbara (2 godine) – 6 mesta
  •  Pomoćnik knjigovezačke dorade (2 godina) – 6 mesta

Područje rada: Poljoprivreda, proizvoidnja i prerada hrane

Područje rada: Delatnost ličnih usluga

  • Frizer (3 godine) – 18 mesta

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

  • Pripremač namirnica (2 godine) – 18 mesta
  • Paker (2 godine) – 18 mesta
  • Servir (2 godine) – 6 mesta

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Slagac jaja
3 godine ranije

Gde je smer za slagaca jaja?

Slagac jaja
3 godine ranije

Gde je slagac jaja

Pretraga