Back to homepage

Muzička škola “Josif Marinković” – Zrenjanin

uzuzuzuzAdresa: Trg Slobode 7a, Zrenjanin
Telefon: 023/561-104
Website: www.josif.edu.rs
Email: [email protected]

Muzička škola “Josif Marinković” iz Zrenjanina, osnovana je 1948. godine kao Niža muzička škola, a 1961. godine uvodi i srednje obrazovanje.

Muzička škola u Zrenjaninu nosi ime čuvenog srpskog kompozitora Josifa Marinkovića.

Mnogi đaci koji su završili školovanje u ovoj školi, danas su veoma uspešni u svojim profesijama, među njima su istaknuti solisti, članovi horova kao i orkestara u Beogradu, Novom Sadu, a i izvan Srbije.

Škola raspolaže sa devet učionica namenjenih za grupnu nastavu, 24 sobe za individualnu nastavu, koncertnu salu, biblioteku, muzički studio. Nastavu izvodi 76 nastavnika.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola "Josif Marinković" - Zrenjanin

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga