Pametne patike – poslednja moda tehnologije!

10/03/2016 19:09

Pametne patike – poslednja moda tehnologije!

Posle svih pametnih uređaja koji se nalaze na tržištu, na red su došle i pametne patike koje bi mogle da budu najpopularniji “gedžet”.

Naime, reč je o patikama koje se nazivaju ShiftWear a koje dolaze sa e-ing ekranom zahvaljujući kom ove patike mogu ono što ni jedne druge ne mogu.

ShiftWear patike mogu da menjaju svoj dizajn i boju, a samo jedan klik je dovoljan da od “starih” napravite potpuno drugačije patike.

Ove patike napravio je dizajner iz Njujorka – Dajvid Koeljo koji pokušava da prikupi dovoljno novca kako bi omogućio da se njegova ideja proširi na ceo svet i da pored prototipa pravi i serije ovih patika.

Uz patike dolazi i aplikacija koja je neophodna kako bi se menjao dizajn ove obuće. Ova aplikacija će korisniku nuditi galeriju različitih uzoraka i boja koje su dostupne i koje mogu da se aktiviraju.

Osim statičkih slika koje će moći da se ubace, na raspolaganju će biti i animirane slike, a baterije u ovim patikama trajaće mesec dana.

pametne patike

Naravno, ove patike kao i sve druge moćiće da se peru – i to u veš mašini, bez ikakvog straha da će se neki deo oštetiti.

ShiftWear će moći da se nađe u tri različite verzije – plike, poluduboke i duboke, a prva isporuka planirana je za jesen sledeće godine.

Cena ovih patika biće 150 dolara. Pogledajte kako će izgledati i funkcionisati ove patike:

10/03/2016 19:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga