Besplatne kreativne radionice za srednjoškolce

10/11/2014 12:37

Besplatne kreativne radionice za srednjoškolce

Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu uputio je poziv trećoj generaciji srednjoškolaca za učešće u kreativnim radionicama koje će se održati od 8. novembra do 13. decembra.

Treću godinu zaredom Fakultet za medije i komunikaciju organizuje seriju edukativnih radionica za srednjoškolce, sa ciljem da se mladima omogući šansa da se oprobaju u različitim veštinama u oblasti medija, digitalnih umetnosti, marketinga, psihologije, socijalnog rada, a obezbeđeno im je mentorstvo iskusnih stručnjaka i profesora sa ovog fakulteta.

Ove godine mladi imaju priliku da razviju znanja i veštine koje će im koristiti u ostvarivanju ličnih i profesionalnih ciljeva.

Teme koje će se pokriti na radionicama su, između ostalog, ljubav i partnerski odnosi, grafički dizajn, muzička produkcija i značaj socijalnog rada, a srednjoškolci će imati priliku da uživo snime svoju radio emisiju, a mentor će im biti jedan od najpopularnijih domaćih voditelja, rekla je Simona Žikić, pomoćnica dekanice za odnose sa javnošću.

Radionice su besplatne i na njima mogu učestvovati svi zainteresovani srednjoškolci. Termin održavanja su subote od 8. novembra do 13. decembra na Fakultetu za medije i komunikacije u Karađorđevoj 65.

Svi učesnici će po završetku radionica dobiti sertifikate, a na zvaničnom sajtu fakulteta se mogu pronaći dodatne informacije o programima i datumima radionica.

Izvor: Pressonline

10/11/2014 12:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga