Novogodišnja akcija Savremene gimnazije!

29/12/2015 14:41

Novogodišnja akcija Savremene gimnazije!

U sklopu novogodišnje akcije, Savremena gimnazija je omogućila popust za upis od čak 45 odsto na cenu školovanja.

Akcija sniženih cena za školovanje traje do 31. decembra, dok kada je potrebno prijaviti se ovde.

Savremena gimnazija radi po Kembridž planu i programu koji ispunjava najviše standarde kvaliteta, a po završetku školovanja učenici imaju priliku da steknu priznate Kembridž diplome.

Učenje se u ovoj školi odvija kroz zabavu i uživanje u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama – Intelligent Classroom i Google Technology Classroom.

Učenici za učenje koriste tablet uređaje, interaktivne table i jedinstvenu online platformu, na kojoj se nalaze svi nastavni materijali. Na ovaj način savremena tehnologija je na najbolji mogući način uključena u proces savladavanja gradiva, što olakšava učenje i čini ga zanimljivijim.

Prijavljivanje za najnižu školarinu u Savremenoj gimnaziji traje do 31. decembra.

Svaki učenik ima priliku da odabere neki od ponuđenih programa Savremene gimnazije:

Kombinovani program

Kombinacija nacionalnog plana i programa i Kembridž međunarodnog programa omogućava vašem detetu da stekne dvostruku diplomu, nacionalnu i internacionalnu, koja će mu dati odličnu odskočnu dasku za nastavak školovanja, kako na fakultetima u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Nacionalni plan i program

Realizuje se prema nacionalnom planu i programu, ali na drugačiji način, povezivanje, teorijskog znanja sa praktičnom primenom i podstivanjem kreativnog razmišljanja.

Kembridž međunarodnim program

Ovaj program uključuje dodatne časove, na engleskom jeziku, prema Kembridž programu za međunarodne ispite. Cilj je da se učenici upoznaju sa konceptom obrazovanja koji se primenjuje u zapadnoevropskim zemljama i SAD.

29/12/2015 14:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga