Back to homepage

Srednja škola “Dositej Obradović” – Kragujevac

skolebezslikaAdresa: Braće Poljaković 2v
Telefon: 034/335-555; 063/884-99-39
Website: www.dositejkg.rs
Email: [email protected]

Škola je osnovana 2012. godine rešenjem Ministrarstva prosvete Republike Srbije čije nastavne planove i programe primenjuje. Pored redovnog školovanja, upis je otvoren i za vanredne učenike, a škola vrši i dokvalifikaciju i prekvalifikaciju učenika.

Nastava se izvodi primenom savremenih metoda u nastavi uz rad sa stručnim kadrovima, vrhunskim stručnjacima iz svojih oblasti. Kroz grupni i individualni rad učenici se osposobljavaju za praktičnu primenu znanja i pripremaju za dalje školovanje na nekom od fakulteta ili viših škola.

Nastava se izvodi u manjim grupama, do 20 učenika, što nastavnicima ostavlja više vremena da se posvete svakom od učenika. Učenici se obrazuju u području rada ekonomija, pravo i administracija, kroz četvorogodišnje školovanje.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada: Zdravstvo i socijalna zaštita

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

Područje rada: Geodezija i građevinarstvo

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga