Evropska škola debate #3

14/10/2016 12:18

Evropska škola debate #3

Informacioni centar Evropske unije u saradnji sa Otvorenom komunikacijom raspisuje konkurs za treću generaciju polaznika “Evropske škole debate”.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci na redovnom školovanju.

Od novembra do februara, polaznici škole će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama kao i procesu EU integracija. Od ove godine radionice će se održavati u dve grupe u EU info centru u Beogradu i u EU info pointu u Nišu.

Predavači će biti članovi Tima Evropa, mreže nacionalnih eksperata koji su specijalizovani za teme u vezi sa Evropskom unijom i profesionalno se ovim temama bave na svakodnevnoj osnovi, kao i treneri debatnih veština.

Nakon odslušanih radionica, polaznici škole će učestvovati u javnim debatama u organizaciji EU info centra, Otvorene komunikacije i EU info pointa širom Srbije.

Ohrabrujemo srednjoškolce iz svih gradova Srbije da se prijave za učešće na Evropskoj školi debate. Troškovi putovanja za đake iz unutrašnjosti biće plaćeni.

Konkurs je otvoren do 27. oktobra 2016. godine. Prijave se vrše isključivo putem online formulara.

Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.

Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja kojom će odobriti učešće na programu.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa školom pošaljite mail na adresu [email protected] ili pozovite 011/4045-400.

14/10/2016 12:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga