Konkurs: Osmišljavanje maskote Svetskog školskog prvenstva

03/03/2016 17:10

Konkurs: Osmišljavanje maskote Svetskog školskog prvenstva

Otvoren je konkurs za osmišljavanje maskote Svetskog školskog prvenstva u odbojci, koje će održavati u Beogradu i Pančevu.

Konkurs je namenjen učenicima svih srednjih škola u Srbiji, a cilj je da se osmisli maskota koja će biti lice odbojkaša i odbojkašica iz 35 država, koliko ih učestvuje na ovom takmičenju.

Svoje ideje srednjoškolci mogu poslati do 31. marta.

Pobednika konkursa proglasiće žiri u sastavu: Dragan Jovićević – urednik kulture u NIN-u, Nina Radović – mlada umetnica i članica ULUS, Jelena Medaković – direktorka Srednje škole za dizajn i Zoran Avramović – direktor marketinga odbojkaškog saveta Srbije.

Svetsko školsko prvenstvo u odbojci održava se od 25. juna do 3. jula 2016. godine.

Konkurs za osmišljavanje maskote za ovo takmičenje pokrenula je Srednja škola za dizajn.

Idejno rešenje koje se šalje na konkurs bi trebalo da bude originalno i da simbolizuje školu, druženje, igru, radost, skok, jednostavnost, lepotu, posvećenost, lepršavost i odbojku.

Osim toga, idejno rešenje bi trebalo da sadrži sledeće priloge: vizuelni prikaz maskote u koloru, ime maskote, tekstualno obrazloženje, a dostavlja se kao crtež, odštampan u koloru ili kao komjuterski fajl (skeniran rad).

Radovi se šalju na adresu: Savez za školski sport Srbije, Bulevar Mihaijla Pupina 2, istočno krilo, 11070 Novi Beograd ili mejlom na adresu [email protected].

03/03/2016 17:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga