Majkrosoftovi stručnjaci – tri nastavnice iz Srbije

20/11/2014 10:56

Majkrosoftovi stručnjaci – tri nastavnice iz Srbije

Majkrosoft je u sredu saopštio da je tri nastavnice iz Srbije svrstao u globalne Majkrosoft inovativne edukatore u 2015. godini zbog korišćenja tehnologije za povećanje produktivnosti i transformaciju obrazovanja.

Pored nekoliko stotina nastavnika iz stotinak zemalja širom sveta izabrane su i Darina Poljak iz Osnovne škole “Mlada pokolenja” u Kovačici, Katarina Aleksić iz Osnovne škole “Branislav Nušić” u Beogradu i Ana Živković iz Osnovne škole “Čegar” u Nišu.

Majkrosoft svake godine bira stručnjake koji postaju deo ove ekskluzivne svetske zajednice, a ove godine odabrano je više od 800 lidera u oblasti inovativnog učenja, koji poseduju tehnologiju i streme da uvećaju svoj domet u nastavi.

Entoni Salsito, Majkrosoftov potpredsednik ogranka Svetsko obrazovanje, izjavio je da su edukatori primer kako pojedinci koriste tehnologiju da bi povećali produktivnost svojih đaka i razviju veštine neophodne na radnom mestu.

Njihov zadatak je i da pruže pomoć drugim nastavnicima tako što će ih obučiti u edukativnim tehnologijama, kao i proizvodima i alatima kompanije Majkrosoft.

Izvor: Blic

20/11/2014 10:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga