Otvoren konkurs za nove polaznike „Evropske škole debate”

13/11/2019 10:10

Otvoren konkurs za nove polaznike „Evropske škole debate”

Informacioni centar Evropske unije i Otvorena komunikacija raspisuju konkurs za šestu generaciju polaznika „Evropske škole debate”.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti. Izabrani kandidati će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji, javnom nastupu i Evropskoj uniji.

Tri grupe polaznika, u Beogradu, Nišu i Novom Sadu pohađaće ukupno 8 radionica, od novembra 2019. do februara 2020, subotom od 12 do 15 časova. Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji i inostranstvu. Troškovi putovanja za đake i studente iz drugih gradova biće refundirani.

Konkurs je otvoren do nedelje 3. novembra 2019. godine. Prijave se vrše isključivo putem online formulara koji možete pronaći OVDE.

Tročlani žiri sastavljen od debatnih trenera će odlučivati o kandidatima koji će biti izabrani da učestvuju na Evropskoj školi debate na osnovu odgovora iz upitnika. Molimo sve zainteresovane da popune sva polja u upitniku i u odgovorima pokažu svoju motivaciju za učešće.

Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.

Izvor: srednjoškolci.org.rs

13/11/2019 10:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga