Provera i žalbe na listu želja

30/06/2016 13:01

Provera i žalbe na listu želja

Budući srednjoškolci popunjavali su liste želja – sa 20 smerova srednjih škola koje bi želeli da upišu – po redosledu u zavisnosti od zainteresovanosti.

Nakon predaje liste želja – 25. i 26. juna, u četvrtak, 30. juna učenici su imali priliku da u školi u kojoj su je popunjavali i provere njenu tačnost, ali i da podnesu žalbe do 15 časova.

Na osnovu žalbi koje učenici podnesu, zvanične liste želja učenika biće objavljene 1. jula, dok će 4. jula biti objavljen raspored učenika po srednjim školama.

Popunjavanjem mesta u srednjim školama, na osnovu lista želja koje su učenici predali, 4. jula će biti objavljen i broj preostalih mesta u srednjim školama.

Kalendar upisa u srednje škole 2016/2017

Preostala slobodna mesta u srednjim školama nakon prvog upisnog rok popunjavaće se u drugom upisnom roku, kada će neraspoređeni učenici imati priliku da upišu neku od srednjih škola u kojima ima mesta.

Upis u prvom upisnom roku održava se 5. i 6. jula, dok će neraspoređeni učenici istog dana u periodu od 8 do 15 časova predati popunjenu listu želja za upis u okviru drugog upisnog roka.

Drugi upisni rok održava se 8. jula u periodu od 8 do 15 časova.

30/06/2016 13:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga