Sombor: Likovni konkurs “Moj svet stripa”

24/11/2016 09:32

Sombor: Likovni konkurs “Moj svet stripa”

Likovni konkurs sa temom “Moj svet stripa”, koji je raspisalo udruženje “Centar za prevenciju, edukaciju i bezbednost” iz Sombora, otvoren je do 29. novembra.

Na konkursu mogu učestvovati svi učenici i učenice osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Sombora.

U svojim radovima učesnici konkursa mogu predstaviti već postojeće strip junake, super heroje, nove i izmišljene likove, strip kaiš ili strip tablu, odnosno – svet stripa onako kako ga oni doživljavaju.

Radovi mogu biti urađeni svim crtačkim i slikarskim tehnikama na papiru dimenzija 40×29 cm (blok broj 5), a svaki autor može na konkurs poslati najviše jedan rad.

Radovi se šalju preko škola, a na poleđini crteža obavezno je navesti ime i prezime autora/autorke, naziv škole, razred i odeljenje, ime i prezime jednog od roditelja i kontakt telefon.

Detaljnije informacije mogu se pronaći ovde ili dobiti putem mejla [email protected] ili telefonom na broj 060/5535-077.

Konkurs se organizuje povodom godišnjice postojanja udruženja “Centar za prevenciju, edukaciju i bezbednost”, kao i povodom godišnjice postojanja Kluba ljubitelja stripova Sombora.

24/11/2016 09:32

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga